fbpx

Uffizi Galleries

SAJ_3

Дректно од Le Gallerie degli Uffizi, позната по својата богата ренесансна колекција, се создаваат примероци инспирирани од две ремек-дела на Ботичели.

NASCITA DI VENERE BY SANDRO BOTTICELLI

Впечатлива митолошка сцена затворена во романтични пастелни нијанси со акценти во златна боја, формира часовник што одговара на денешните богови и божици.

ALLEGORIA DELLA PRIMAVERA BY SANDRO BOTTICELLI

Инспирирајте се од одата на Ботичели за убавината и природата во текот на целиот ден, со нослива прослава на пролетта, љубовта и просперитетот.

SAJ_3

Дректно од Le Gallerie degli Uffizi, позната по својата богата ренесансна колекција, се создаваат примероци инспирирани од две ремек-дела на Ботичели.

NASCITA DI VENERE BY SANDRO BOTTICELLI

Впечатлива митолошка сцена затворена во романтични пастелни нијанси со акценти во златна боја, формира часовник што одговара на денешните богови и божици.

ALLEGORIA DELLA PRIMAVERA BY SANDRO BOTTICELLI

Инспирирајте се од одата на Ботичели за убавината и природата во текот на целиот ден, со нослива прослава на пролетта, љубовта и просперитетот.

Select your currency
MKD Македонски денар