Времето е релативно, само ако умееш од секоја секунда да направиш незаборавен момент. Изберете Gift картичка од Божиновски часовници и накит и подарете и на некоја ваша драга личност момент за паметење.

ВаучериЛојална програма
The Gift of Time
Open Catalogue
Актуелнo
Longines Legend Diver
Актуелнo
Swatch X DRAGONBALL Z
Актуелнo
Calvin Klein 40%
Новитети
Новости

The TAG Heuer X Porsche искуство: Љубителите на автомобили и часовничарството имаа ексклузивна можност да уживаат во неповторливо искуство

TAG Heuer и Porsche се две моќни имиња во својата категорија. Часовниците и автомобилите секогаш одат рака под рака за луѓето кои вистински знаат да уживаат и да го живеат животот

Посетителите имаа ексклузивна можностп да го преслушаат новиот проект на Симон Трпчески „МАКЕДОНИСИМО“

посетителите имаа ексклузивна можност да го преслушаат новиот проект на Симон Трпчески „ МАКЕДОНИСИМО “ чија македонска претпремиера ќе се случи во сабота во автентичниот амбиент на родното место на неговиот татко  во с. Збажди, во струшка Малесија

„Сите визуелни форми на 7/8 такт“

Кои се можните визуелни форми на 7/8 такт кои треба да го исцртаат новиот македонски Swatch? Одговор на ова прашање го бараа дизајнери, уметници и илустратори, заедно со музичарот Сашо Поповски и сопственикот на „Божиновски часовници и накит“ Игор Божиновски

И оваа година Божиновски часовници ја креираше наградата „Голема Ѕвезда на македонскиот филм“ за фестивалот „Браќа Манаки“

Креирањето на оваа награда како автентична рачна изработка веќе неколку години по ред е еден од најинспиративните проекти за нашиот тим

ПРОДАЖНИ МЕСТА

ГРИЖА НА КОРИСНИЦИ