fbpx

Плаќање со кредит

Бескаматни кредити
Купување на рати со 0% камата

Божиновски часовници и накит во соработка со SILK ROAD банка и СН финансии, Ви нуди можност за плаќање на рати без камата и без скриени трошоци на сите производи.

Божиновски часовници и накит Ви нуди избор од два типа на плаќање со кредит: Кредит до 300.000 ден. и Брз кредит до 60.000 ден.

Кредит до 300.000 ден
Божиновски часовници и накит во соработка со SILK ROAD банка, Ви нуди можност за купување од 12 до 48 рати, без камата и без скриени трошоци на сите производи со цена од 6.000 ден. до 300.000 ден.
–          За кредитот
–          Потрбна документација
–          Најчесто поставувани прашања
Брз кредит до 60.000 ден
Божиновски часовници и накит во соработка со СН финансии, Ви нуди можност за плаќање на рати без камата во рок од 6, 12 или 18 месеци со брз кредит во износ од 3.000 ден. до 60.000 ден.
–          За кредитот
–          Најчесто поставувани прашања
Select your currency
MKD Македонски денар