fbpx

Брз кредит

Бескаматни кредити
Платете на рати со брз кредит и 0% камата

Божиновски часовници и накит во соработка со СН финансии, Ви нуди можност за плаќање на рати без камата во рок од 6, 12 или 18 месеци со брз кредит во износ од 3.000 ден. до 60.000 ден.

Услови за аплицирање на онлајн апликација:

1. Физичко лице на возраст од 18 до 70 години

2. Резидент со постојана адреса на живеење и важечка лична карта

3. Износ на кредитот: од 3.000 до 60.000 МКД

4. Рок на отплата:

     a. 6 месеци

     b. 12 месеци

     c. 18 месеци

5. Трошоци: нема

6. Камата: нема

7. Одобрување на кредитот во рок од 1 час

8. Сите услови се наоѓаат на веб страната на СН финансии

Доколку имате прашања за Брз кредит, прочитајте повеќе на страната НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Select your currency
MKD Македонски денар