fbpx

Блог

Нашата приказна

Секоја приказна е залудна и останува само на зборови, ако зад неа не стојат вистински луѓе кои истата ја живеат и ја спроведуваат на дело. Божиновски часовници и накит не го прават брендовите кои ги застапува, туку  луѓето, кои со својата посветеност и креативност секојдневно ја живеат нашата приказна.

Секој уникатен и посебен на свој начин, но сите заедно сплотени во идејата како брендот да продолжи успешно да чекори.
Ова е простор за раскажување на нивните приказни и гледишта, како и споделување на нивната експертиза и пасија кон часовничарството.

Најпопуларни производи
Select your currency
MKD Македонски денар