fbpx

Кредит

Бескаматни кредити
Купување до 48 рати со 0% камата

Божиновски часовници и накит во соработка со SILK ROAD банка, Ви нуди можност за купување на нашите производи на 12 до 48 рати.

За избран производ од 6.000 ден. до 300.000 ден. доколку не сте во можност да го платите во готово или на картица, ќе можете да го одплаќате на 12 до 48 месечни рати без камата.

Основен услов е да сте кредитоспособни, во работен однос или пензионер.

Како до наменски кредит во 3 чекори:

1. Изберете производ од нашата веб страна или во едно од нашите продажни места во Битола и Скопје. Проверете ја достапноста на производот директно во продажното место или на следните контакти:

Скопје:

Божиновски часовници и накит – ул. Македонија, Тел. 076 223 322, Е-адреса: makedonija@bozinovski.com.mk
Божиновски часовници и накит – City Mall, Тел. 076 288 216, Е-адреса: citymall@bozinovski.com.mk
Божиновски часовници и накит – East Gate Mall, Тел. 076 223 344, Е-адреса: eastgate@bozinovski.com.mk

Битола:

Божиновски часовници и накит – Широк Сокак, Тел. 076 207 000, Е-адреса: info@bozinovski.com.mk

2. Аплицирајте за наменски кредит за плаќање од 12 до 48 рати директно во нашите продажни места или преземете ги потребните документи тука. Со себе треба да носите лична карта, потврда за вработување, лични примања за последните 12 месеци и последна платена сметка. Повеќе детали имате во Технички карактеристики на наменски потрошувачки кредит.

3. Пополнете ги документите во наше продажно место или пратете ги скенирани на една од погоре назначените Е-адреси, и по одобрување на Вашата апликација производот е Ваш.

Доколку имате прашања за Кредит, прочитајте повеќе на страната НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

За потребните документи за аплицирање за наменски кредит, прочитајте повеќе на страната ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Select your currency
MKD Македонски денар