Контакт
Божиновски часовници и накит
Адреса
ул. Маршал Тито 42а, 7000 Битола, Македонија
Е-маил Адреса
contact@bozinovski.com.mk
Даночен Број
4002993108895
Телефон Скопје/Битола
+389(0)76 223 322
+389(0)76 207 000
Веќе 20 години е синоним за успех и квалитет обединувајќи ги луксузот, убавото живеење, стилот и луѓето преку искуства кои инспирираат.
Франшиза

contact@bozinovski.com.mk

Кариера

contact@bozinovski.com.mk

Маркетинг

marketing@bozinovski.com.mk

Наше задоволство е да испиеме кафе и помуабетиме со нашите потрошувачи.
Емаил: info@bozinovski.com.mk
Телефон: +389 2 3124 212
часовници
Пополнете ја формата и ќе бидеме во контакт наскоро!

    Живеј го моментот
    Божиновски
    /
    Часовници и накит