fbpx

Луксузно пакување

Пакувања - Божиновски - часовници и накит

Пронајдете подарок за Вашите сакани

Оваа празнична сезона, пронајдете го совршениот подарок за Вашите сакани и воодушеви ја твојата омилена личност.

Уживајте во нашите ексклузивни онлајн услуги, вклучувајќи бесплатна достава и луксузно пакување.

ГОЛЕМА КУТИЈА

Димензија 30×30 cm

Боја на панделка: Црна

МАЛА КУТИЈА

Димензија 18×18 cm

Боја на панделка: Црна

ГОЛЕМА КУТИЈА

Димензија 30×30 cm

Боја на панделка: Златна

МАЛА КУТИЈА

Димензија 18×18 cm

Боја на панделка: Златна

ГОЛЕМА КУТИЈА

Димензија 30×30 cm

Боја на панделка: Црвена

МАЛА КУТИЈА

Димензија 18×18 cm

Боја на панделка: Црвена

Select your currency
MKD Македонски денар