fbpx

Louvre Abu Dhabi

SAJ_3

Со Louvre Абу Даби, Swatch создава часовник што обединува два света:
јапонското уметничко дело на Хокусаи и астролабот на Мухамед ибн Ахмад Ал-Батути.

THE GREAT WAVE OFF KANAGAWA BY KATSUSHIKA HOKUSAI & THE ASTROLABE

Моќта на природата го обвива овој часовник со сини тонови од ремек-делото на Хокусаи. На внатрешната страна од часовникот е прикажана проекцијата на астролабот на ноќното небо. Две ремек-дела во еден Swatch.

SAJ_3

Со Louvre Абу Даби, Swatch создава часовник што обединува два света:
јапонското уметничко дело на Хокусаи и астролабот на Мухамед ибн Ахмад Ал-Батути.

THE GREAT WAVE OFF KANAGAWA BY KATSUSHIKA HOKUSAI & THE ASTROLABE

Моќта на природата го обвива овој часовник со сини тонови од ремек-делото на Хокусаи. На внатрешната страна од часовникот е прикажана проекцијата на астролабот на ноќното небо. Две ремек-дела во еден Swatch.

Select your currency
MKD Македонски денар