fbpx
SAJ_3

Уметничките дела на Жан-Мишел Баскија се нервозни, сурови и исполнети со социјални коментари. Оваа Swatch x JEAN-MICHEL BASQUIAT соработка го слави уметникот кој нашироко се смета за еден од најважните уметници на 20 век, со три часовници кои ја доловуваат суштината на некои од неговите најпознати уметнички дела.

SAJ_3
Select your currency
MKD Македонски денар