fbpx
Bota luksoze e orëve dhe stolive Bozhinovski zgjerohet me hapjen e sallonit më të ri për shitje në City Mall Shkup.

Bota luksoze e orëve dhe stolive Bozinovski zgjerohet me hapjen e sallonit më të ri për shitje në City Mall Shkup. Duke pasur parasysh se si kompani konsiderojmë se blerësit të cilët nuk janë me prejardhje nga Maqedonia duhet të jenë të çliruar nga TVSH-ja, siç është praktika në Bashkimin Evropian, të gjithë blerësit jorezidentë duke përfshirë edhe qytetarët e Kosovës kanë mundësi ekskluzive në sallonet tona të shitjes të shfrytëzojnë zbritje prej 15% gjatë blerjes të ndonjë prej artikujve të cilat i ofrojmë. Gjithçka që ju nevojitet është të tregoni pasaportën tuaj rezidente gjatë blerjes. Uljen të cilën e marrin të huajt në kompaninë tonë është madje më i lartë se Tatimi i vlerës së shtuar i cili në Maqedoni është 18%. Brendi Bozinovski, i cili mbi 20 vjet është i njohur për vlerën, cilësinë dhe besimin të cilin ua ofron klientëve të vet, në City Mall i sjell rrëfimet e modeleve të shtrenjta të Omega, Breitling, Longines, Hamilton, Montblanc, Tissot, Ititoli, Calvin Klein, Swatch dhe Flik Flak. 

Select your currency
MKD Македонски денар