fbpx

Спој на убавината на рачното пишување и дигиталниот свет

Откријте ја најновата технолошка иновација на Montblanc – Montblanc Augmented Paper, која го интегрира рачното пишување во модерните паметни уреди, со цел зголемување на продуктивноста и перформансите на секојдневното работење. Уникатниот сет, составен од специјален нотес и ексклузивно создадениот StarWalker инструмент за пишување кои се сместени во кожно портфолио, со помош на најновата Bluetooth технологија ви овозможува до ги пренесете рачно пишаните белешки и цртежи во вашиот мобилен телефон или таблет, каде можете да ги измените, зачувате и споделите со помош на Montblanc Hub апликацијата. Воведете ја уметноста на традиционалното рачно пишување во дигиталниот свет со Montblanc Augmented Paper, достапно во Божиновски часовници и накит.

Select your currency
MKD Македонски денар