fbpx

LONGINES во друштво на кралското семејство

Longines оваа недела ја слави англиската уникатна и “направена по мерка” елеганција, која е карактеристична за Кралскиот Аскот – коњски трки на кои присуствуваше и кралското семејство. Покрај многуте познати присутни беше и амбасадорот на Елеганцијата на Longines, норвешкиот скиор  Aksel Lund Svindal. Неделата  беше обележана со три рекорди на трката, и тоа во “The Queen Anne Stakes”, “The Coventry Stakes” и “The St James’s Palace Stakes”.

Select your currency
MKD Македонски денар