fbpx

Доколку само го одбројуваме времето ние би биле уште една обична компанија која се занимава со продажба на часовници, но нашата цел е нашите клиенти да не добиваат само обични инструменти за мерење на времето, туку инструменти за мерење на убави несекојдневни моменти. Како компанија која долги години е во бизнисот со часовници во Македонија одлично го разбираме концептот на релативноста на времето. На инвентивен начин како еден вид на општествена одговорност решивме да покренеме позитивна кампања во која нашите амбасадори и самите ние преку личен пример ќе покажеме колку е важно секоја наша секунда да ја претвораме во момент за паметење. Иако работиме со часовници ние ја немаме моќта да го вратиме времето наназад и да ги поправиме грешките од минатото кои не довеле до таквата ситуација, но  преку оваа кампања можеме да се обидеме во иднина што повеќе часовници да бројат што повеќе убави моменти и на тој начин да го победиме сивилото, тоа е наша заедничка задача, а нашата кампања е само мал чекор во постигнување на заедничката цел. Во тој поглед индивидуалната прецепција на времето е можеби најважна од се. Токму заради тоа „Божиновски часовници и накит“ стана главен покровител на сите поважни културни  и спортски настани кои се одржуваат во нашата земја и премиум партнер на Авалон продукција и од тука е идејата наместо само да одбројуваме, да ги живееме сите моменти додека чекаме да се случи некој голем настан.  Како дел од кампањата за своите верни клиенти  „Божиновски часовници и накит“ подготви бројни изненадувања со цел нашите часовници да бројат што повеќе секунди исполнети со незаборавни  доживувања.    Ние работиме со времето и времето го ставаме во функција на нашите животи, бидејќи и најнеобичниот часовник може да стане обичен, доколку на истиот не му овозможиме да одбројува моменти за паметење!!!  П.С  Споделете ги вашите  приказни за паметење со #ZivejGoMomentot

Select your currency
MKD Македонски денар