fbpx
Веќе 34 години Swatch ги креира најиновативните примероци на часовници.

Сега време е за нашите клиенти. Со новата X-You серија на Swatch часовници, фановите ја играат улогата на дизајнери. Можат да креираат свој часовник во неколку чекори во самото продажно место, со склопување на веќе дизајнираните елементи на часовник.

  1. Најпрво се одбира New Gent куќиште на часовникот,
  2. потоа се одбираат двете ремчиња кои ги има со најразлични дизајни со што може да се добие тренди часовник.
  3. За комплетирање на уникатниот дизајн исто така се додава дизајнирана гајка.

Не е доста? Додадете уникатна игла или екстра гајка: со симболични слики како роденденска торта, срце, свадбени и детали од секакви важни настани во вашиот живот, со што Swatch X-You часовникот станува совршен персонализиран подарок. Со едноставно обележување #swatchXme на Социјалните медиуми, новите дизајнери можат да ги објават своите креации. Покажувањето на сопствениот стил никогаш не било поедноставно!   #swatchXme

Select your currency
MKD Македонски денар