fbpx

24 – 26 ноември 2017г.

Времето е она што Вие ќе направите од него! А ние нашето време Ви го посветуваме Вам и со швајцарска прецизност ви објавуваме дека започнуваме
BLACK WEEKend
Стрелките на сите часовници во Божиновски во следните 3 денови ќе одбројуваат до моментот на Вашата средба со новиот инструмент за броење среќни моменти. Неверојатни 30% попуст на целиот асортиман на производите и услугите во Божиновски часовници и накит. „Сакаме приказната за „Живеј го моментот“ да допре до што поголем број на срца и во тој поглед во континуитет се обидуваме во рамки на нашите можности да ги разбиваме шаблоните кој значат рутина и на тој начин секојдневната битка со времето да ја претвориме во битка за убави моменти, битка за украдено време за ситните задоволства“, велат од Божиновски часовници. Сите брендовите кои ги застапува „Божиновски часовници“ имаат една заедничка карактеристика, тоа е нивната авангардност. Од бунтовноста на SWATCH, минимализмот на Calvin Klein, па се до професионалноста на Breitling , елегантнцијата на Omega и Longines и иновативноста на TISSOT секој бренд и секој часовник од брендот претставува посебен стил силно изграден врз основа на архитиповите и кариктистиките кој ги поседува секој човек кој животот го живее независно и по сопствено убедување, создавајќи од него уникатна приказна. Кампањата „Победи го времето – Живеј го моментот“ претставува еден вид на симбиоза на приказните кој од салоните на „Божиновски часовници и накит“ ги раскажува секој часовник поединечно, потсетувајќи не дека времето е тука само за да биде победено.

Select your currency
MKD Македонски денар