fbpx

Воздушеста “импровизација” и цврста експертиза

Колекцијата на Jazzmaster ја претставува уметноста на бесконечни варијации на избрани теми. Нејзината лесна и воздушеста “импровизација” е поддржана од цврста експертиза и техничка умешност. Часовникот Jazzmaster Thinline Gold со своето водоотпорно куќиште од 18к розово злато, е последната комбинација од иновација и современост.

Select your currency
MKD Македонски денар