fbpx

Технологија, перформанс и експертиза

Новиот часовник TAG Heuer Carrera Heuer-02T е сертифициран од страна на COSC како автоматски хронограф комбиниран со титаниум и турбилон механизам од јаглеродни влакна. Тој претставува нов концепт кој симболизира технологија, квалитет за пример, перформанс и експертиза на производителот. Секој часовник поминува вкупно 21 дел во тестирање. Секое движење е сертифицирано од независната институција Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres (COSC), која гарантира дека хронографот ги достигнува највисоките стандарди на точност.

Select your currency
MKD Македонски денар