fbpx
Calvin Klein & Ititoli Дијамант

Единствена можност да ја изразите својата благодарност, својата љубов и поврзаност со дијамантите на Ititoli и прекрасните парчиња накит од Calvin Klein.

Велат дека најубавите нешта на светот не можат да се допрат, туку се чувствуваат. Ние во Божиноски сакаме да веруваме дека нашите производи се блиску до таа мисла, а сепак допирливи. Од 4 до 8 март со секое купување на било кое парче женски часовник или накит од Calvin Klein или дијамант од Ititoli, добивате екслузивен и уникатен привезок. Единствено треба да ја искористете вашата Дајнерс картичка и да го добиете подарокот. Количините се ограничени.

Select your currency
MKD Македонски денар