fbpx

OMEGA, по 27-ми пат ја зазема својата улога како официјален мерач на време на Олимписките игри во Риo

Додека илјадници спортисти се подготвуваат за финишот и моментот кој ги дели златните победници од сребрените и бронзените, OMEGA по 27-ми пат ја зазема својата улога како официјален мерач на време на овој престижен настан, постојано унапредувајќи ја својата опрема, со цел финалниот момент на секоја трка да биде измерен со неопспорна прецизност.  „Одбележување на Олимписките соништа од 1932“ е слоганот на кој се заснова целата кампања. Тој ја одразува долгата историја на OMEGA, како официјален мерач на време на Олимписките игри и нивната посветеност кон поддржување и одбележување на соништата на сите натпреварувачи кои се стремат кон слава. За спортистите чија надеж и кариера зависат од секоја секунда, OMEGA е бренд од доверба, име кое стои зад часовникот кој го мери нивниот успех.  Во чест на Олимписките игри во Рио 2016, OMEGA го поставува победничкиот стандард во часовничарството. За прославување на овој глобален настан три часовници се наоѓаат на врвот од подиумот, инспирирани од славата, триумфот и нескршливото единство коешто го спојува целиот свет: Bullhead RIO, Seamaster Diver 300M RIO и Speedmaster Mark II RIO.

Select your currency
MKD Македонски денар