fbpx

Navitimer 01 Limited Edition

Легендата во сива и црна униформа

Breitling го претставува препознатливиот Navitimer во лимитирана едиција од 1.000 примероци со темно сив дисплеј со црни детали и мануфактурен Breitling механизам надополнет со црн осцилирачки тег. Ново лице на часовничарската и авијацијската легенда.

Navitimer 01 Limited Edition

Select your currency
MKD Македонски денар