fbpx

Breitling EXOSPACE B55

Инструмент на иднината дизајниран за професионалците во авијацијата

Перформансите се во фокусот на вниманието на Breitling во сите нивни технолошки достигнувања. Исто така тие се и главниот двигател во развивањето на првиот хронограф поврзан со мобилен телефон. Мултифункционалниот Exospace B55 не е стандарден хронограф поврзан со мобилен телефон и за разлика од другите, тој е главен носител на функциите и врската со мобилниот телефон е тука да ги надополни. Часовникот на новата генерација е со чист технички дизајн со иновативен двоен аналоген и дигитален дисплеј. Опремен со батерија која се полни и механизам 10 пати поточен од стандардниот механизам на батерија, Exospace B55 е врвен инструмент за секој пилот и ентузијаст за летање.

Select your currency
MKD Македонски денар