fbpx
Breitling го претставува првиот часовник со Breitlight

Моќниот Breitliang Avenger Hurricane е создаден за да се справи со екстремни услови – под вода, на копно и во воздух и е опремен со B12 мeханизам и приказ на времето во 24 часа. Часовникот е создаден од футуристичкиот материјал наречен Breitlight, ексклузивно создаден од страна на брендот, за онаа совршена комбинација на ултра цврст, а сепак лесен часовник. Breitling овој високо технолошки материјал, кој е значително полесен и поцврст од титаниумот и челикот, го адаптира од врвната технологија употребена само кај тркатчите автомобили, тркачките чамци и авијацијата за да го создаде првиот часовник од овој вид.

Select your currency
MKD Македонски денар