fbpx

„Божиновски часовници и накит“ по четврти пат е избран за најдобар трговски објект во категоријата Модни дотатоци и накит

„Божиновски часовници и накит“ по четврти пат е избран за најдобар трговски објект во категоријата Модни дотатоци и накит, избор кој традиционално секоја годна го организира Град Скопје. Признанието кое го добиваме по четврти пат претставува најдобар показател дека стремежот кон перфекционизам кој како бренд постојано се обидуваме да го постигнеме е вистинскиот начин да успееме од година во година да бидеме подобри од самите себе и никогаш да не ја прифаќаме комфор зоната како пријатно место за престој.

Оваа награда е само уште еден мотив повеќе уште од утре да ја продолжиме да бидеме уште подобри и уште по инвентивни во начинот на кој што го изложуваме нашиот асортиман. За да се постигне чувството кон кое се стремиме не е пресуден само добриот дизајн на просторот туку заедно со беспрекорната услуга кај секој посетител на нашиот салон треба да предизвика чувство на припадност кон светот на часовниците и накиот.

Целта на нашата компанија не е само обичната продажба на часовници и накт, туку имаме многу посилна мисија со посетителите да ја споделиме пасијата кон часовничарството и високата естетика и тие кај нас нема да видат само производи од врвни брендови, туку ќе слушнат приказни за пасијата зошто нашите брендови се врвни во својата категорија и како можат да го пронајдат својот карактер во истите.

Select your currency
MKD Македонски денар