fbpx

За прв пат досега, Swatch комбинирa БИОКЕРАМИКA со нерѓосувачки челик. Направи сигурен избор со BIG BOLD IRONY!

MINT TRIM

MINT TRIM е целосно освежување на BIG BOLD. БИОКЕРАМИЧНО јадро и куќиште од нерѓосувачки челик се комбинираат со тиркизен бројчаник и ремче за леден стил.

Купи веднаш

AZURE BLUE DAZE

Нурнете во кул длабочините со AZURE BLUE DAZE. Свеж приказ на BIG BOLD стилот, скелетниот бројчаник, куќиштето од не’рѓосувачки челик и структурираното азурно ремче евоцираат на бескрајниот хоризонт.

Купи веднаш

DARK IRONY

Највпечатливиот BIG BOLD IRONY, DARK IRONY прикажува ултра-класична црна боја во комбинација со елегантната привлечност на нерѓосувачки челик и бела боја. Тој е совршен безвременски часовник.
Купи веднаш

RED JUICY

Зрачете со страст и сила, RED JUICY е моќен пресврт на BIG BOLD со елегантни IRONY допири од нерѓосувачки челик. Совршен спој за секој стил.

Купи веднаш

BOLDEN YELLOW

Бојата на сончевите зраци или BOLDEN YELLOW, или пак радост и среќа. Крунисан со куќиште од не’рѓосувачки челик и впечатлив бројчаник, овој смел часовник зрачи со позитивни вибрации.

Купи веднаш

За прв пат досега, Swatch комбинирa БИОКЕРАМИКA со нерѓосувачки челик. Направи сигурен избор со BIG BOLD IRONY!

MINT TRIM

MINT TRIM е целосно освежување на BIG BOLD. БИОКЕРАМИЧНО јадро и куќиште од нерѓосувачки челик се комбинираат со тиркизен бројчаник и ремче за леден стил.

Купи веднаш

AZURE BLUE DAZE

Нурнете во кул длабочините со AZURE BLUE DAZE. Свеж приказ на BIG BOLD стилот, скелетниот бројчаник, куќиштето од не’рѓосувачки челик и структурираното азурно ремче евоцираат на бескрајниот хоризонт.

Купи веднаш

DARK IRONY

Највпечатливиот BIG BOLD IRONY, DARK IRONY прикажува ултра-класична црна боја во комбинација со елегантната привлечност на нерѓосувачки челик и бела боја. Тој е совршен безвременски часовник.

Купи веднаш

RED JUICY

Зрачете со страст и сила, RED JUICY е моќен пресврт на BIG BOLD со елегантни IRONY допири од нерѓосувачки челик. Совршен спој за секој стил.

Купи веднаш

BOLDEN YELLOW

Бојата на сончевите зраци или BOLDEN YELLOW, или пак радост и среќа. Крунисан со куќиште од не’рѓосувачки челик и впечатлив бројчаник, овој смел часовник зрачи со позитивни вибрации.

Купи веднаш
Select your currency
MKD Македонски денар