fbpx

Партнер на Frecce Tricolori

Не залудно Breitling е партнер на најдобрите летечки тимови во светот. Овојпат Breitling го носат Frecce Tricolori – прочуениот аеробен тим на Италијанската Aeronautica Militare! Сигурноста пред се! Проверете го вашиот часовник: Emergency Night Mission!

Select your currency
MKD Македонски денар