fbpx

MISSION

ВИКЕНД БЕЗ ДДВ

При купување на наши производи во период од 10 до 12 октомври, вредноста на ДДВ-то кое што го има на направената фискалната сметка во наше продажно место ќе им го подаруваме на нашите клиенти во GIFT картичка. Добиените gift картички, можат да се искористат лично или да се дадат и за подарок, со што друг клиент при наредно купување може да стекне статус – член на лојалти клубот. Со наредно купување, при искористувањето на gift картичката клиентот може да стекне статус на лојален клиент со што веќе добиената картичка од статус GIFT картичка преминува во статус на VIP картичка.

Повеќе за лојалната програма  може да погледнете на следниот линк: https://bozinovski.com.mk/me&bozinovski Оваа промоција важи за сите производи кои не се на попуст.

За постоечките ВИП клиенти оваа опција е изборна. Ако сака го користи својот попуст или добива GIFT картичка со вратена вредност во висина на ДДВ – то. Износот од овие GIFT картички може да се искористи еднократно, при следно купување. Рокот за искористување на вредноста од картичките е до 31.12.2020 год.

Select your currency
MKD Македонски денар