fbpx

Нова можност за купување до 48 рати со 0% камата во Божиновски часовници и накит

Божиновски часовници и накит во соработка со SILK ROAD банка, Ви нуди можност за купување на нашите производи на 12 до 48 рати. За избран производ од 6.000 ден. до 300.000 ден., доколку не сте во можност да го платите во готово или на картица, ќе можете да го одплаќате  на 12 до 48 месечни рати без камата.

Основен услов е да сте кредитоспособни, во редовен работен однос  или пензионер.  Подетални информации и потребна документација ќе пронајдете на следниот линк: ПРЕВЗЕМЕТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА АПЛИКАЦИЈА ЗА НЕНАМЕНСКИ КРЕДИТ * погледнете пример за калкулација на МЕСЕЧНА РАТА (од 48 рати без никаква камата) на само неколку часовници од нашиот асортиман:

Select your currency
MKD Македонски денар