fbpx

Нема поубаво чувство од она кога ќе добиеш признание за својата работа, а среќата е најголема кога наградата е токму за она во кое како тим со години наназад вложувате најмногу енергија – Организирање настани за паметење за нашите ценети клиенти. Божиновски часовници и накит победник на BEAM – Best Events Award Macedonia, во категоријата „Најдобар настан за промоција на нов производ или услуга“.

Select your currency
MKD Македонски денар