fbpx

Битолчани имаа можност на лице место да ја покажат итноста на љубовта кога ќе се појави во својата насилна форма…

На две локации, во Центар на култура, каде се одржуваше џез концертот по повод на денот на вљубените, како и во Ски центарот Копанки, каде посетителите имаа можност да го скршат мразот и да ја пуштат љубовта на слобода.

Овогодинешната серија на лимитираните Swatch часовници за денот на вљубените, имаат за цел да ја изразат итната потреба од љубов на секаде околу нас. Од тие причини поставивме две PopUP продавници во Центарот за култура каде се случуваше концертот за денот на вљубените, како и во Ски центарот „Копанки“, каде посетителите имаа можност да го скршат мразот и да ја ослободат љубовта. На следниот линк погледнете го видеото: https://www.youtube.com/watch?v=fnq1SqGgsXc

Идејата беше да се акумулира најголемо количество на љубов на едно место, а најсреќните, односно оние на кои им е најитно, да добијат можност да го скршат стаклото и да ја пуштат да флуктуира низ воздухот, се разбира со помош на уникатните Swatch часовници специјално дизајнирани за Денот на вљубените.

Select your currency
MKD Македонски денар