fbpx

СТАНЕТЕ НАШ ЛОЈАЛЕН ПРИЈАТЕЛ

Добродојдовте!
Како гостин на конференцијата ,,Корпоративна безбедност-столб на безбедноста на деловниот свет”,
со оваа регистрација добивате привилегиран еднократен попуст ( трае 30 дена) од 5% за купување на Omega и 10% за купување на Swatch, FlikFlak, TiSento, Tissot, Hamilton, Longines, Montblanc, Tag Heuer и Designhutte.

Со пополнување на оваа форма вие исто така станувате член во нашата
Лојална програма и добивате почетен попуст од 5% за сите понатамошни купувања.

ЛОЈАЛНА ПРОГРАМА
Select your currency
MKD Macedonian denar