fbpx

Swatch Dragonball Z

Најмоќниот борец во сагата

Тој е неизмерно силен, добродушен, чесен, доверлив и храбар со чисто срце и исклучително посветен бранејки ја својата татковина Земја од внатрешни или надворешни закани.

Принцот од паднатата раса Саијан

​Кога првпат дојде на Земјата, тој беше суров и злобен, со цел да го уништи целиот живот и да ја продаде планетата. Но по борбата со Гоку, се здобива со добро срце.

Антички и мудар мајстор на боречки вештини

Тој е постар мајстор за боречки вештини кој живее на мал остров и е изумител на техниката Камехамеха. ​Ги тренирал дедо Gohan и Ox-King, Goku и Krillin и уште неколку други.

Најзаканувачкиот демон

Гуменото тело на BUU му дава голема предност во битките. Тој постои во повеќе форми, некои позлобни и помоќни од другите.

Совршена вештачка форма на живот

Дизајниран преку рекомбинација на клетки користејќи ја генетиката на најголемите борци. Cell е најмоќната и најопасна од сите креации на Dr. Gero и е создадена со единствена цел да биде „Совршен воин“

Царот на злото

Тој и неговата војска истребија безброј планети.
Фриза ја нападна планетата Намек, барајќи ги змејовите топки за да ја исполни својата зла желба да стане бесмртен.

Херој кога ќе дојде време

Како прв син на Гоку, тој мораше брзо да порасне.
Трениран од Пиколо, неговиот херојски момент дојде кога го совлада Сел со Камехамеха.

Најмоќниот борец во сагата

Тој е неизмерно силен, добродушен, чесен, доверлив и храбар со чисто срце и исклучително посветен бранејки ја својата татковина Земја од внатрешни или надворешни закани.

Принцот од паднатата раса Саијан

​Кога првпат дојде на Земјата, тој беше суров и злобен, со цел да го уништи целиот живот и да ја продаде планетата. Но по борбата со Гоку, се здобива со добро срце.

Антички и мудар мајстор на боречки вештини

Тој е постар мајстор за боречки вештини кој живее на мал остров и е изумител на техниката Камехамеха. ​Ги тренирал дедо Gohan и Ox-King, Goku и Krillin и уште неколку други.

Најзаканувачкиот демон

Гуменото тело на BUU му дава голема предност во битките. Тој постои во повеќе форми, некои позлобни и помоќни од другите.

Совршена вештачка форма на живот

Дизајниран преку рекомбинација на клетки користејќи ја генетиката на најголемите борци. Cell е најмоќната и најопасна од сите креации на Dr. Gero и е создадена со единствена цел да биде „Совршен воин“

Царот на злото

Тој и неговата војска истребија безброј планети.
Фриза ја нападна планетата Намек, барајќи ги змејовите топки за да ја исполни својата зла желба да стане бесмртен.

Херој кога ќе дојде време

Како прв син на Гоку, тој мораше брзо да порасне.
Трениран од Пиколо, неговиот херојски момент дојде кога го совлада Сел со Камехамеха.

Select your currency
MKD Македонски денар