fbpx

OMEGA Празнична Колекција

Среќни Празници

Прославете го Времето Заедно

Оваа празнична сезона, идејата за „заедништво“ никогаш не била посмислена. Без разлика дали ќе бидеме на Интернет, или конечно повторно ќе се обединиме дома, тоа е шанса вистински да прославиме со луѓето кои најмногу ги цениме.

DE VILLE TRESORE

382,800.00 ден

ДЕТАЛИ

DE VILLE TRESORE

536,000.00 ден

ДЕТАЛИ

CO-AXIAL MASTER CHRONOMETER

СОВРШЕНО МЕХАНИЧКО ДВИЖЕЊЕ

Со секој мал дел што работи во синхронизирана хармонија, Co-Axial Master Chronometer калибарите на OMEGA се симфонија на прецизност и изведба. Истата совршеност што го дефинира нашиот цел универзум на брендови.

Нашиот Празничен Избор

ОМЕГА има безвременски часовници за секој зглоб. Истражете ги различните стилови во нашите иконски колекции и сигурно ќе најдете часовник што е совршен за некој што го сакате – па дури и за себе.

ПОКЛОН ЗА НЕА

DE VILLE TRESORE

536,000.00 ден

ДЕТАЛИ

CONSTELLATION

315,900.00 ден

ДЕТАЛИ

SEAMASTER PLANET OCEAN

469,000.00 ден

ДЕТАЛИ

DE VILLE TRESORE

536,000.00 ден

ДЕТАЛИ

ПОКЛОН ЗА НЕГО

DE VILLE TRESORE

382,800.00 ден

ДЕТАЛИ

SEAMASTER DIVER 007 EDITION

542,300.00 ден

ДЕТАЛИ

SEAMASTER DIVER 007 EDITION

478,500.00 ден

ДЕТАЛИ

SEAMASTR DIVER 300M

440,300.00 ден

ДЕТАЛИ

SPEEDMASTER MOONWATCH

293,500.00 ден

ДЕТАЛИ

SEAMASTER AQUA TERRA 150M

536,000.00 ден

ДЕТАЛИ

CONSTELLATION

319,000.00 ден

ДЕТАЛИ

„Ако можете да ја опишете личноста од вашата листа на подароци, ние гарантираме, можете да најдете ОМЕГА за да одговара на нивната личност“

Дозволете да Ви помогнеме во изборот

За да го пронајдете совршениот OMEGA часовник за драгите личности на вашата листа, ние избравме колекција на часовници во разновиден спектар на дизајни и стилови. Водач за подароци за празничната сезона дизајниран да инспирира.

За новите модели на OMEGA

контактирајте не

со пополнување на контакт формата
    SPEEDMASTER MOONWATCH

    293,500.00 ден

    ДЕТАЛИ
    Select your currency
    MKD Macedonian denar