fbpx

Longines Legend Diver

Home / Longines Legend Diver

Часовникот Longines Legend Diver добива боја

Реинтерпретацијата на нуркачки часовник од 1960-тите, Longines Legend Diver зазема посебно место во историјата на брендот. Симболично за богатото наследство на Longines, оваа линија на часовници постепено се прошируваше со текот на годините. Сите модели го задржуваат духот и чистите линии на оригиналниот часовник, но секако опремени со најнови технички карактеристики. Современ, но истовремено полн со историја, без сомнение ќе земе своја улога во приказната за легендарниот часовник кој е добро познато, сакано колекционерско парче.

Стани и ти дел од оваа приказна и имај го прв Longines Legend Diver. РЕЗЕРВИРАЈ за преднарачка и добиј подарок Longines платнена ташна.

Количината на часовници е ограничена!

Часовникот Longines Legend Diver го очекуваме наскоро во нашите продажни места.

The Longines Legend Diver Watch

Ø 42.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 36.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 36.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 36.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 42.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 36.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 42.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 42.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 36.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 42.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 36.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 42.00 mm

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОСТАНАТИТЕ LONGINES LEGEND DIVER МОДЕЛИ

The Longines Legend Diver Watch

Ø 36.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 42.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 42.00 mm

The Longines Legend Diver Watch

Ø 42.00 mm

Select your currency
MKD Македонски денар