fbpx

LEGENDS OF ALL TIME

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО HAMILTON BOULTON НА РАКАТА НА ИНДИЈАНА ЏОНС ВО ПЕТТИОТ И ПОСЛЕДЕН ФИЛМ.

Легендарниот херој археолог Индијана Џонс се враќа на големото платно со петтиот и последен филм; Индијана Џонс и бројчаникот на судбината.

По повод неговото враќање, Инди го носи Boulton, познатиот часовник на Hamilton од 1940-тите.

Hamilton часовниците и холивудските филмови се неразделни повеќе од 90 години. Донесувајќи нов аспект на кинематографското раскажување, часовниците на Hamilton секогаш ги носат главните ликови, додавајќи автентичност на механиката на заплетот и протагонистите.

За прв пат претставен во 1940-тите, Hamilton Boulton е еден од најсуштинските часовници во колекцијата American Classic.

Одликувајќи се со бел бројчаник и спесифични индекси, овој класичен часовник ја спојува долгогодишната историја на Hamilton и врвната швајцарска прецизност во производство на часовници.

Hamilton исто така соработуваше со тимот од филмот за да се осигура дека часовникот непречено го исполнува временскиот период.

Исто така ремчето на Hamilton Boulton совршено ја доловува личноста на Индијана Џонс. Со својот испитувачки ум и жедта за благородни стремежи, Инди е познат по неговиот талент што побргу да избега од опасности.

soldier-png-bottom

American Classic Boulton

Select your currency
MKD Македонски денар