fbpx

TROIKA

ПРИВЛЕЧЕН, ИНОВАТИВЕН И МЛАД

Дизајнерите на Troika се осмелуваат да бидат различни, со нивните комбинации на модерни форми и проникливи карактеристики, креираат интересни и забавни подароци и додатоци за Вашиот дом и Вашата канцеларија. Нивната цел е создавање креации кои можат да измамат искрено “Благодарам” како и импресии кај оние што ги добиваат. Troika, подарок вреден да се подари.

Select your currency
MKD Македонски денар