fbpx

TISSOT

ВРЕМЕ Е ДА ВЕРУВАТЕ ВО СЕБЕ

Од 1853 до денешен ден, Tissot конкурентно ги изненадува и воодушевува купувачите со иновативните производи. Неуморен пионерски дух ја предводи компанијата уште од нејзините почетоци во малиот швајцарски град Le Locle. Од првиот џебен часовник со две временски зони во 1853 до револуционерната технологија T-Touch часовникот, Tissot има претставено серија на иновации, почнувајќи од технологија, материјал и дизајн, се до часовници направени од камен, дрво и бисер. Уште од првиот ден, Tissot се посвети на распоредување на иновациите на дестинации далеку од швајцарските граници. Денес Tissot е распостранет во повеќе од 150 земји.

Select your currency
MKD Македонски денар