fbpx

TI SENTO

ПРВИОТ НАКИТ КОЈ НА СРЕБРОТО МУ ЈА ДАВА ЗАСЛУЖЕНАТА ЉУБОВ

TI SENTO – Ателје Милано е родено во моментот когa стариот и новиот милениум се прекршуваа меѓусебе. И тому во предвечерието на новиот милениум TI SENTO ги прекршува стереотипите кои дотогаш ги следеше индустријата на накит, станувајќи првиот бренд кој донесе златни стандарди во процесот на креирање на сребрениот накит, првиот бренд кој на среброто му ја дава заслужената љубов и внимание.
Самото Аталје во Милано е простор полн со контрадикторности. Во пејзажот од расфрлани сребрени парчиња заедно со фашетирани сини и зелени кристали расфрлани над работните маси, фокусирано со својата посветеност и раздвижена енергија златарите ги оживуваат дизајните. Да, златарите кои не работат со злато, туку со сребро. А, токму посветеноста со која што тоа го прават претставува главната контрадикторност во ова аталје. Тие ги кршат правилата и ги следат нивните срца и создаваат софистицираност со додавање малку зачин во нивните финални креации.
Сите нивни парчиња накит се изработени со 100% златарски стандарди. TI SENTO користи врвно сребро од 925 за да ги изработи своите безвременски колекции. Тие уметнички дела се збогатени со позлатени парчиња од 18 К и розово злато, како и рачно поставувани камења. И на крај, TI SENTO користи родиум за безвременски сјај на накитот, но и најважната состојка која ја прави главната разлика – допирот на магија.
TI SENTO не се плаши да ги извалка рацете за да ги направи вашите да изгледаат поубаво.

Select your currency
MKD Македонски денар