fbpx

OMEGA

СОЗДАВАЊЕ НА ИСТОРИЈА

Иновациите во создавањето на часовници од секогаш биле дел од историјата на OMEGA. Тие се инспирирани од мерење на времето во спортски настани, човечките освојувања на вселената, поддршката на вредни организации, и се разбира поддршката на омилениот светски шпион. Овие часовници, ја мерат историјата на планетата повеќе од 160 години. Тие допираат до вселената, длабочините на окенаните и вистинските двигатели во светот.

Select your currency
MKD Македонски денар