fbpx

MONTBLANC

Montblanc

Од почетните фази на склопување на одделни делови до презентирање на навистина готово и сјајно парче, нашите производи се вистински придружници на животот, кои ќе ги придружуваат вашите и моментите на идните генерации што доаѓаат.

Процесот на завршување на производите на Монблан е една апсолутна грижа и страст. Било да се тоа инструменти за пишување, кожа, часовници, додатоци или најмладата категорија на нови технологии, нашите господари занаетчии работат вредно за да ги истурат своите срца и души во секој чекор од создавањето.

Меѓународниот менталитет на нашите 3 пионери основачи на Монблан куќата и понатаму претставува силно наследство на брендот и до денес. Нашите инструменти за пишување се изработени во Хамбург, нашите кожни производи во Фиренца и нашите часовници во Швајцарија.

Select your currency
MKD Македонски денар