fbpx

ITITOLI

SOLITAIRES SPECIALIST SINCE 1990

Велат: Дијамантите се вечни!

Ние во Божиновски имаме мисија! Мисија која е над сите вредност на денешниот брз живот. Мисијата е едноставна, да се доближат традиционалните вредности кои бараат многу време и многу страст кон денешниот млад и модерен човек и да се пронајдат таинствените и изгубени врски помеѓу нив. На забрзан начин да помогнеме и да овозможиме да се разгори страста и наедно да отвориме нови видици и можности за таа традиционална вредност. Всушност денешните вредности произлегуваат од способноста за „мултитаскинг“, а ние овозможуваме мултинаменска традиционална вредност!

Дијамантите во Божиновски се навистина единствена можност за еден таков спој и овозможува секому да може да го изрази своето БЛАГОДАРАМ, својата љубов, верност, приврзаност. Своето достигнување, или јубилеј… бесконечни можности за искажување на своите скриени мисли, зборови или потреби.

Прекрасно спакувани во транспарентно запечатена кутија, со сертификат за сите 4 вредносни карактеристики, со потекло од неконфликтни подрачја и изработени од најдобрите брусачи на дијаманти во Антверпен, Белгија, беспрекорно ја одразуваат вечноста на производот.

Select your currency
MKD Македонски денар