fbpx

FLIK FLAK

Најмлад во семејството швајцарски часовници

Секој часовник за деца Flik Flak е направен во Швајцарија и ги добива највисоките оценки за квалитет. Никогаш не е рано да се биде на време! Нивното производство е во ЕТА, една од најголемите фабрики за часовници на Swatch Групацијата. Секој часовник гордо го носи овој знак за квалитет на ЕТА. Тие се создадени со издржлива кутија, пластично куќиште, минерални стакла кои се полираат, издржливост од шокови и удари, како и вода, се со цел да опстои во активните игри на децата.

Select your currency
MKD Македонски денар