fbpx

DESIGNHUETTE

КУТИИ ЗА НАВИВАЊЕ

Да се има соодветно навивање на часовникот е клучен момент.

Овие кутии за навивање се со врвен квалитет и нивната употреба ви овозможува самостојно навивање на Вашите часовници. При тоа работат лесно и нежно и го заштитуваат механизмот на часовникот. Со ова се осигурувате дека часовникот постојано работи, и Ви заштедува време бидејќи не морате повторно да го навивате часовникот.

Select your currency
MKD Македонски денар