fbpx

Времето е релативно, само ако умееш од секоја секунда да направиш незаборавен момент. Изберете Gift картичка од Божиновски часовници и накит и подарете и на некоја ваша драга личност момент за паметење.

АКТУЕЛНО
Новитети
Новости

ДАМЈАНИ: СТО ГОДИНИ ЗАНАЕТСТВО, КРЕАТИВНОСТ, ИТАЛИЈАНСКА СТРАСТ И СЕМЕЈСТВО

Приказната на Дамијани е онаа за едно италијанско семејство…

Сѐ што ни треба е љубов – 13 годишниот Јаков ни одржа лекција за љубов кон планинарењето

првото изгрејсонце во годината да го дочекаат на врвот Пелистер…

Плоча “Крај Вардарот сесии“ –  Заедничка „временска капсула“ полна емоции на „Божиновски часовници“ и Аудиокултура

Да се биде член на лојалната програма на „Божиновски часовници и накит“ не значи само ценовни бенефиции…

Дијамантите на Божиновски часовници и накит на 44 издание на фестивалот за филмска камера ,,Браќа Mанаки”

Овие се познатите лица кои  избраа да носат дијамантски накит од брендот DAMIANI…

ПРОДАЖНИ МЕСТА

ГРИЖА НА КОРИСНИЦИ

Select your currency
AUD австралиски долар