Корпоративни подароци

Божиновски нуди купување на корпоративни подароци по специјални договори. Потребно е да не контактирате и да ни дозволите да ви ја доставиме наповолната понуда до вас.

Изненадете ги вашите вработени со најекслузивните часовници и накит во Македонија.

Контакт: [email protected]