Сигурноста пред се!

28 јуни 2017

Партнер на Frecce Tricolori

Не залудно Breitling е партнер на најдобрите летечки тимови во светот. Овојпат Breitling го носат Frecce Tricolori – прочуениот аеробен тим на Италијанската Aeronautica Militare! Сигурноста пред се! Проверете го вашиот часовник: Emergency Night Mission!

0
0
1
2