Superocean 44 Special

23 јуни 2017

Нуркач со жесток темперамент

Со својот цврст челик, неговиот ултра читлив бирач и неговата ротирачка високо-технолошка керамичка рамка, новиот Superocean 44 Special сигурно се нурнува  на длабочина од 1.000 m (3.300 ft). Оваа специјална серија со технички и оригинален стил е достапна во црна или сина верзија. Повеќе информации на: https://www.breitling.com/en/news/details/superocean-44-special-5207

0
0
1
2