Недела на Жената

7 март 2017

20% намаление на одредени производи на Calvin Klein и SWATCH

Пасијата за градење на својата индивидуалност е една од најубавите карактеристики кои ги поседува жената.
Од 6ти до 12ти март посетете ги продажните салони на Божиновски часовници и накит и искористете ја можноста за ексклузивно намаление од 20% на одредени безвременски модели на Calvin Klein и SWATCH кои само ќе го истакнат она што го носите во себе - вашата посебност.

0
0
1
2
3
4
5