Navitimer 01 Limited Edition

31 јануари 2016

Легендата во сива и црна униформа

Breitling го претставува препознатливиот Navitimer во лимитирана едиција од 1.000 примероци со темно сив дисплеј со црни детали и мануфактурен Breitling механизам надополнет со црн осцилирачки тег. Ново лице на часовничарската и авијацијската легенда.

[{"id":"13","type":"1","code":"1","name":"Navitimer 01 Limited Edition","case":"\u0447\u0435\u043b\u0438\u043a, 18\u041a \u0446\u0440\u0432\u0435\u043d\u043e \u0437\u043b\u0430\u0442\u043e","bracelet":"\u043a\u043e\u0436\u043d\u043e, navitimer \u0438\u043b\u0438 air racer","crystal":"\u0441\u0430\u0444\u0438\u0440","width":"43 \u043c\u043c","movement":"\u043c\u0435\u0445\u0430\u043d\u0438\u0447\u043a\u0438","water":"3 \u0431\u0430\u0440\u0438","material":"","size":"","collection_id":"4","created_at":"2016-01-31 02:09:44","updated_at":"2016-01-31 02:09:44","price":null}]