BREITLING AVENGER HURRICANE

30 декември 2016

Breitling го претставува првиот часовник со Breitlight

Моќниот Breitling Avenger Hurricane е создаден за да се справи со екстремни услови - под вода, на копно и во воздух и е опремен со B12 мeханизам и приказ на времето во 24 часа. Часовникот е создаден од футуристичкиот материјал наречен Breitlight, ексклузивно создаден од страна на брендот, за онаа совршена комбинација на ултра цврст, а сепак лесен часовник. Breitling овој високо технолошки материјал, кој е значително полесен и поцврст од титаниумот и челикот, го адаптира од врвната технологија употребена само кај тркатчите автомобили, тркачките чамци и авијацијата за да го создаде првиот часовник од овој вид. 

0
0
1